Start / Utställare /

Jiggar.nu

Välkommen till Jiggar.nu

Jiggar.nu

Sportfiskebutik belägen i Järna, strax söder om Södertälje med stor kompetens och fokus på predatorfiske. Vår kunniga personal brinner för sportfiske och har mycket bra koll på beten, spön, rullar, fisketekniker, tillbehör, marinelektronik och allt annat du kan tänka dig att behöva när du ska ge dig ut att fiska. Se till att besöka vår butik på Ullängsvägen 8 i Järna, eller vår webbutik på jiggar.nu

Besöksadress: Ullängsvägen 8, 153 30 Järna

Telefon: 08-551 713 37

E-post: [email protected]

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

Jiggar.nu

Erbjudanden från Jiggar.nu

Jiggar.nu

Svartzonker Black Series Jiggar.nu Edition 8″ 12-40g Combo

1 899,00 kr 1 499,00 kr

En grym haspelkombo där vi som enda butik i Sverige tillsammans med bästa Claes ”Svartzonker” Claesson tagit fram vår egen variant av den omåtligt populära Svartzonker Black Series. Tanken med Svartzonker Black Series Jiggar.nu Edition är att spöt ska fungera till att fiska gädda, gös, abborre och även havsöring! Spöt har en snabb action som hjälper dig att kroka fisk samtidigt som den behåller känslan. Ett grymt prisvärt allround spö helt enkelt! Spöt levereras i en skyddande tygpåse. Matchas ihiop med Abu Garcia Pro Max 30 FD rulle. Vi spolar även på en flätlina på rullen 0,15mm och skickar med en Svartzonker Rodsock som skyddar ditt spö vid transporter.

Till Erbjudandet

Jiggar.nu

Daiwa Prorex Lure Bag 4 – XL

899,00 kr 699,00 kr

En gedigen fiskeväska från Daiwa där 2st betesboxar i mått 36×22,5×5,5 samt 1st betesbox med mått 36×22,5×8,5cm ingår! Hållbar väska med många fack till dina tillbehör, verktyg och annat smått och gott!

Till Erbjudandet

Jiggar.nu

Savage Gear Competition Pro Tele Folding Net Rubber XL

1 199,00 kr 699,00 kr

En nyhet för 2020 från Savage Gear. Gummerat nät med stora maskor som är skonsamma mot fisken och underlättar samtidigt avkrokningen då krokarna inte fastnar och trasselrisk minimeras. Ihopfällbar för att ta så liten plats som möjligt vid förvaring.

Till Erbjudandet

Jiggar.nu

Jiggen 2.0 25cm

119,00 kr 99,00 kr

Jiggen 2.0 25cm är ett härligt swimbait som du hittar endast på Jiggar.nu. Vi har under många år förfinat och förbättrat betet till till den slutprodukten vi har fått fram idag. Jiggen har skördat många stora fiskar, hjälpt oss till fina gäddor i Fly vs Jerk och många andra tävlingar. En absolut favorit när det kommer till gummibeten hos oss!!! Den största inraporterade gäddan på Jiggen 2.0 25cm i år vägde 12,4kg, fångar du en fin gädda är du välkommen att skicka bild till oss så hamnar du på vår Facebook och Instagram med en skrytbild!

Till Erbjudandet

Jiggar.nu

Jiggen 2.0 19cm

79,00 kr 59,00 kr

Jiggen 2.0 19cm är lillebror till Jiggen 2.0 25cm och gått tidigare under namnet LillJiggen. Även denna har vi under många år förfinat och förbättrat till den färdiga Jiggen du ser framför dig. Ett klockrent downsize bete som går att rigga med shallowskruv, skruvskalle, offsetkrok eller jiggskalle. Gången är kanon hur du än riggar den! Vi har hårdfiskat denna under hösten förra året, bland annat i Fly vs Jerk med grymma resultat!

Till Erbjudandet