Digitala events

Med vår licens kan du tex skapa work shops, webbinarier, utbildningar, konferenser, möten och mässor.

Läs mer
B2C mässor

Våra digitala B2C Business-to-Consumer mässor riktar sig mot privata konsumenter. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till konsumentmarknaden är House Fair Online, UnderBARA Barn, Sportfiskesverige Online och Jaktmässan.

Läs mer
B2B mässor

Våra digitala B2B Business-to-Business mässor riktar sig mot företag. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till sina återförsäljare är Nordic Profile Fair Online och Interjakt B2B Online.

Läs mer
Handelsområden

Vill du marknadsföra ett lokalt handelsområde t ex under sommaren eller vid realisationer? Årjäng Online är ett initiativ som togs för att skapa online-handel under mellandagarna 2020.

Läs mer
Karriärsmässor

Jobbar ni med rekrytering och vill marknadsföra er verksamhet? Vi kan hjälpa er med webbinarier och förenkla processen med olika digitala lösningar.

Läs mer

Sportfiske Sverige Online 2021

Mässan av och för sportifskare!

Om Sportfiske Sverige Online

Business-to-Consumer

Träffa de marknadsledande varumärkena på Sportfiske Sverige Online. Ta del av riktigt bra mässerbjudanden, delta i tävlingar och chatta med proffsen.

Mässan kommer ha en stor digital mässhall med utställare och inte minst betesbyggare. Nytt inom konceptet är livefiske som kommer livesändas under mässdagarna och bli mässans mittpunkt där besökaren kan följa med tillsammans med alla fantastiska utställare. Liveströmmningen baseras på två klassiska livefisken per dag, kombinerat med produktvisning och expertintervjuer i en studio. Detta är en nytänkande kombination som inte har presenterats förut. 

Som besökare kommer du att kunna se produkter, föredrag, event, chatta med leverantörer och besöka de olika montrarna med frågor i realtid. Naturligtvis kan du även ta del av erbjudanden och göra inköp. Gäddpodden kommer även att gästa mässan med sina populära ämnen och diskussioner. Mässan är kostnadsfri att besöka.

När:9 april - 11 april 2021
Kontaktperson
Oskar Stenberg [email protected]
Huvudsponsorer

Volkswagen

www.volkswagen.se

Atlantica Båtförsäkring

www.atlantica.se

Ett urval av Utställare

Så vad tycker besökare och utställare?

Se gärna vad tidigare mässarrangörer, utställare och besökare har sagt om våra tidigare hållna mässor.

Se fler kommentarer här

Vi upplever samarbetet som väldigt positivt!

Vi har haft ett samarbete med Onlinemässan under drygt ett år och vi kan bara säga att vi upplever samarbetet positivt. Den support och stöd som Onlinmässan erbjuder är av oerhörd vikt och hjälper oss att utveckla vår digitala mässa successivt.

Roger Nilsson

Ordförande PWA Promotion Wholesalers Association

Väldigt bra initiativ. Fungerade superbra!

För vår del har Onlinemässan varit ett ovärderligt och enda sätt att träffa kunderna under Corona restriktionerna. Vi ser också att nya kunder kommer som kanske inte ansåg sig ha råd, tid eller intresse att besöka den traditionella mässan.

Per Lundström

Utställare Midocean Nordic

Kostnadseffektivt sätt att kommunicera!

Kostnadseffektivt sätt att kommunicera med kunder och skapa affärer! Onlinemässan är inte bara en fenomenal plattform för att träffa kunder och vidga sitt nätverk, utan också ett nytt sätt att lära sig kommunicera digitalt. Onlinemässan har givit mig & Falk & Ross ett nytt sätt att möta framtiden digitalt.

Lars Andrén

Utställare Falk & Ross Sweden

Nytänkade och interaktiv upplevelse!

Nytänkade och interaktiv upplevelse för både besökare som utställare kryddad med trevliga live-sändningar för att ge en känsla av socialt umgänge på digital plattform. Ett välkommet bidrag i en svår tid med minimalt sociala kontakter.

Jani Kaski

Utställare Lowrance
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Varför man ska välja Onlinemässan

Kompletterar den fysiska mässan

Se till så alla kan delta

Få enkelt ut statistik

Möjlighet till mer exakta och mätbara resultat

Lär känna er målgrupp

Få viktig kundinformation från besökarna

Billigare än fysisk mässa

Slipp dyra monter- och resekostnader

Support hela vägen

Arrangör, Utställare och besökare får support

Mässa på dina villkor

Upplev mässan där och när det passar dig

Vi producerar materialet

Få tillgång till bilder och videos efter mässan