Nyheter

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Service

Till Nyheten

Scandium Vapenskåp

Se filmen

Scandium 8

6.295 SEK

I standardinredningen ingår pipstöd för 8st vapen, flyttbar överhylla justerbar 15cm i höjdled, hyllinsats med 3 flyttbara hyllor, kolvstödsmatta, 3 flyttbara dörrboxar, läskstångshållare i dörren, nyckellås med 2 fasta nycklar, HL karmlåsning. Höjd 1510mm, Bredd 450mm, Djup 420mm och med en vikt på 150kg. Detta skåp behöver ej bultas. Plats för vapen med ljuddämpare och sportskyttevapen. Hyllinsatsen går att skifta mellan höger och vänster sida.

Till Nyheten

Scandium Vapenskåp

Se filmen

Scandium 5HL

4.295 SEK

I standardinredningen ingår 2 fasta dörrboxar, flyttbar överhylla justerbar 15cm i höjdled, pipstöd för 5 vapen, kolvstödsmatta, nyckellås med 2 fasta nycklar, HL karmlåsning. Höjd 1510mm, Bredd 330mm, Djup 300mm och med en vikt på 98kg. Plats för vapen med ljuddämpare och sportskyttevapen.

Till Nyheten

Scandium Vapenskåp

Se filmen

Scandium 5

3.295 SEK

I standardinredningen ingår 2 fasta dörrboxar, pipstöd för 5 vapen, kolvstödsmatta, nyckellås med 2 fasta nycklar, HL karmlåsning. Höjd 1250mm, Bredd 330mm, Djup 300mm och med en vikt på 75kg.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Skeddrag – Slash & Zebra Spoon

Slash är ett litet skeddrag perfekt för regnbåge, öring, abborre mm. Välj mellan 8 läckra färger och två storlekar, 7 och 10 gram. Kostar 49:-.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Polaroidglasögon

Pris från 199:- för clip on och 299:- för polariserande glasögon inkl praktisk fodral och putsduk. Samtliga med anti-scratch och anti-fog och skyddar mot UVA och UVB

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Jig – The Shit

Till Nyheten

Goldfish

Se filmen

Goldfish Metset

Till Nyheten

Goldfish

Se filmen

Goldfish Haspelcombo

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Daiva samuraj spö

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Crankbaits – The Mailman, The Guard & The Fat

Armada crankbaits. Välj mellan tre sorter. The Mailman, the Guard och the Fat. Otroligt välbalanserade beten som tål att fiskas hårt med bibehållen stabil gång. ”Flutande” rasselkulor som ger dig långa kast och hörligt attraherande ljud. Supervassa Mustadkrokar.. Från 89:-.

Till Nyheten

Goldfish

Se filmen

Automatväst Goldfish

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada tackle vp box

Armadas snygga och prisvärda tackelboxar finns i flera varianter. Vattentäta, ventilerande och med foam för stingers. De vattentäta kostar från 89:-, de ventilerande kostar från 79:- och stingerboxarna från 79:-.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada spö

Samtliga spö i Armada Feather-serier är tillverkade med japanska Toray-klingor och Fuji-komponeneter.

Golden Feather spöna är enastående spö gjorda med japansk Toray-klinga i 40 resp 36 tons grafit och Fuji-komponeneter. Lätta, snabba distinkta fiskemaskiner. Otroligt fina och används idag bla av många guider. Ord pris 2999:- säljs nu för kampanjpris på 1799:- resp 1899:-.

Silver Feather är snygga spö tillverkade med 30 tons graitklinga. I sereien finns det ett spinnspö och ett haspelspö och 2 fyrdelade resespön. Ord pris 2199 resp 2299:-. Säljs nu på kampanj för 1699:- resp 1799:-.

Bronze Feather-serien består av tre olika spön, alla gjorda i 24 tons grafitklina. Ett haspel och ett spinn för abborre och tyngre hasplesspö. Ord pris 1499:- resp 1899:- Kostar nu på kampanj 999:- resp 1399:-

Till Nyheten

Haunterwear

Se filmen

Softshell Hoodie Thon

Till Nyheten

Haunterwear

Se filmen

Choin hundförarväst

999,00 kr

Genomtänkt hundförarväst! Dubbla radiofickor med genomgång för kabel, genomgång i nacken för kabel, två dolda sidofickor med genomgång för snitselband, djupa frontfickor med patronhållare, d-öglor, inneficka, svarta reflexer, ryggficka med snedstälda blixtlås, genomgång för batterikabel från ryggfickan, dubbla fickor för flaska eller termos, YKK-zippers. 999,00 kr.

Till Nyheten

Haunterwear

Se filmen

Vännäs friluftsbyxa

949,00 kr

Haunter Vännäs är en skön och slitstartk fritidsbyxa som passar för allt outdoorliv såvöl som vara snygg på stan. Slitstarkt fyrvägs stretchtyg, vattenavvisande, kardboreband i midjan för optimal passform, samtliga sömmar förstärkta med bar-tacking, dold bakficka, meshfoder vid ventilationsfickorna, zipperpuller för blixtlåsen, två benfickor på varje lår, tryckknappar för justerbar benvidd, hook för kängor, föäböjda knä för perfekt passform. Ord pris 949,00 kr.

Till Nyheten

Haunterwear

Se filmen

Ekenäs jakt- och fiskebyxa

799,00 kr 499,00 kr

Haunter Ekenäs är en skön byxa som håller för tuffa tag. Slitstarkt stretchtyg, vattenavvisande, silikonband i midjan, elasitiskt waistband för perfekt passform, YKK-blixtlås. Hällor och fickor förstärkta med bar-tacking, insida lätt borstad, tv benfickor med dragkedja, mobilficka, ergonomiskt förböjda knä, tryckknappar vid benslut, hook för känga. Ord 799,00 kr, nu 499,00 kr.

Till Nyheten

Haunterwear

Se filmen

Bexley jaktställ

4 000,00 kr 2 999,00 kr

Haunter Bexley jakltställ är ett tsyt och smidigt membranställ med hög andnings- och vattentät förmåga. Alla sömmar tejpade, justerbar och avtagbar huva, genomgång för radiofickor, dubbla radio- och GPS-fickor, ventilation under ärmar och på insidan av låren. Matta blixtlås, ribbing i midjan, kanppar för hängslen, förböjda knän, Corduraförstärkta benslut, hook för känga. Finns både i herr och dam. Ord pris ca 4 000,00 kr, kampanjpris 2 999,00 kr för hela setet.

Till Nyheten

Bios

Se filmen

IFISH Skogskoja

Pop-Up tält i olika storlekar. Perfekt för alla former av uteliv.

Till Nyheten

Bios

Se filmen

IFISH Beten

Blandning av heta beten från IFISH. Jerkbeten, skeddrag och mindre beten för ytfiske.

Till Nyheten

Bios

Se filmen

IFISH Combos

Haspelset från IFISH. Tre olika serier med ett antal varianter att välja mellan.

Till Nyheten

Bios

Se filmen

IFISH 6:th Sense

1 199,00 kr

Urstarka spön byggda med olika sorters grafit med X-Solid teknologi vilket gör dem i det närmaste omöjliga att knäcka. Sixth Sense är fantastiska spön för det tuffa fisket, och tål mer belastning än man tror. Ju mer du belastar, desto mer får du tillbaka av spöt. De är också otroligt behagliga att kasta med då de är otroligt följsamma.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Wildboar

Vi på Härkila tillverkar jaktkläder för olika typer av jakt. Den passionerade vildsvinsjägaren har ofta mycket speciella krav på sina kläder. Vi berättar i denna film hur vi lyckats möte dessa krav då vi tagit fram vår kollektion Härkila Wildboar Pro.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Lynx

Härkila tillverkar kläder för olika typer av jakt. Lynx är gjort speciellt för bockjägare och andra smygjägare. I denna film berättar vi vilka tankar vi haft då vi designat denna kollektion.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Moose Hunter

Älgjägaren är en person som är ute extremt mycket i alla väder. Man ställer därför stora krav på sina jaktkläder. I denna film får du information om vilka tankar man haft på Härkila då man designat Moose Hunter kollektionen. En kollektion jaktkläder där man vänder sig mot den passionerade älgjägaren.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Mountain Hunter

Mountain Hunter är en kollektion jaktkläder där vi vänder oss mot den rörliga jägaren som är ute i alla väder och som kanske jagar lite mer än genomsnittet. I filmen berättar vi om de tankar vi haft för att möte de höga krav som den aktiva jägaren har på sin utrustning.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Mountain Hunter Anorok

I vår populära kollektion Mountain Hunter så har vi också tagit fram en Anorak. Det är ett plagg för den rörliga jägaren som ofta är ute i extremt väder. I filmen berättar vi om vilka tankar vi har haft då vi designat denna Anorak.

Till Nyheten

Scandium Optic

Se filmen

Scandium C6 1,7-10x42i

5.995 SEK

Ett perfekt allroundsikte med belyst riktmedel och sex stegs förstoringsväxel. Fungerar även mycket bra vid drevjaktssituationer och med sin maxförstoring på 10ggr kan du hantera skott på längre avstånd. Scandium C6 kombinerar prestanda med ekonomi och du kan ha den som jaktkamrat i många år. Garanti 5år

Till Nyheten

Scandium Optic

Se filmen

Scandium C6 2-12x50i

6.495 SEK

C6 2-12x50i är vårt senast tillskott, fortfarande med sexstegad förstoringsväxel och med imponerande prestanda. Lägsta förstoring är 2ggr, högsta är 10ggr och med sin 50mm objektivlins lämpar den sig för såväl passkytt som pyrschjägaren. Garanti 5år.

Till Nyheten

Scandium Optic

Se filmen

Scandium C6 1-6x24i

5.495 SEK

Vårt absolut mest prisvärda drevjaktssikte med sexstegad förstoringsväxel. Ett mycket starkt sikte som kombinerar prestanda med ekonomi. Bra och brett synfält som ger dig möjlighet till skott i tät terräng och samtidigt möjlighet att skruva in dig för längre skott i nästa såt. Med sitt belysta och skarpa riktmedel har siktet allt en krävande jägare behöver. Garanti 5år

Till Nyheten

Scandium Optic

Se filmen

Scandium MC 2,5-10x50i

2.995 SEK

Scandium MC är ett funktions säkert belyst kikarsikte i den lägre prisklassen utan att för den del tulla på precision och tillförlitlighet. MC har en stark och solid 30mm:s tub tillverkad i ett stycke. 100% vatten och imtät. Med sina multicoatade linser säkerställs en bra ljustransmission och ett brett synfält.

Till Nyheten

Scandium Optic

Se filmen

Scandium C22 3-9x40AO

1.295 SEK

C22 är framtagen framför allt till småviltsstudsare och luftgevär. Det är ett sikte med bra skärpa, tydlig justering och till ett mycket bra pris. Siktet har paralaxjustering för att ge skärpa och precision på varierande avstånd. C22 levereras med montage för 11mm laxat spår och passar utmärkt på de flesta luftvapen och småviltsstudsare.

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Hausken Ljuddämpare

Hauskens ljuddämpare är välkända för sin fantastiska ljuddämpning och kammar regelbundet hem toppnoteringar, just för sin dämpning, i olika tester. I standard sortimentet hittar du allt från kompakta ljuddämparen JD151 upp storebrorsan JD224XTRM. I filmen presenterar vi de vanligaste ljuddämparna i Hausken-sortimentet. Har du kompletterande frågor? Skicka gärna iväg dina frågor i chatten!

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Neverlost

Neverlosts produkter har kanske framförallt gjort sig kända i jaktsverige för sin orange ”Neverlost-färg”. Just synligheten är givetvis ett av de starka argumenten för att välja en Neverlost produkt, men det finns fler fördelar! I filmen ger vi några exempel på smarta produktlösningar från Neverlosts sortiment. Vill du veta mer? Skicka iväg dina frågor i chatten!

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Muck Boots

Muck Boots är neoprenstövlarnas original! I Sverige har de kanske framförallt gjort sig kända för sina vinterstövlar som är enormt resistenta mot köld. Men Muck Boots har ett mycket bredare sortiment än så. I videon får ni några exempel, både på storsäljarna och några andra av Muck Boots kvalitetsstövlar.

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

GECO Ammunition

GECO’s ammunitionssortiment är välbekant för sportskyttesverige och då kanske i synnerhet de dynamiska sportskyttarna. I videon får du mera information om några av våra storsäljare ur GECO’s ammunitionssortiment och missa inte att ställa dina frågor kring både GECO’s ammunition och IPSC utrustning till oss i chatten!

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Hunter Over the Calf Extra Cushion

390,00 kr

En legend bland jakt och sportstrumpor som verkligen lever upp till sitt namn och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder ”guaranteed for life”!

Darn Tough’s tjockaste och rejälaste strumpa med högsta densitet på dämpning. Detta är även Darn Tough’s högsta strumpmodell. Extra tilltagen frotté-konstruktion som skyddar hela foten och benet för maximal värme. Heavy weight med full Cushion.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Hunter Boot Sock Full Cushion

330,00 kr

En legend bland jakt och sportstrumpor som verkligen lever upp till sitt namn och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder ”guaranteed for life”!

Strumpan är varm och ger god dämpning under foten. Går upp till mitt på vaden för adderat skydd och värme. Boot Sock med full Cushion.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Hunter Boot Sock Cushion

320,00 kr

En legend bland jakt och sportstrumpor som verkligen lever upp till sitt namn och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder ”guaranteed for life”!

Varm strumpa som ger god dämpning under foten. Går upp till mitten på vaden för extra skydd och värme. Boot Sock med Cushion.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Hunter Micro Crew Mesh Cushion

280,00 kr

En legend bland jakt och sportstrumpor som verkligen lever upp till sitt namn och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder ”guaranteed for life”!

Smidig jaktstrumpa med integrerade mesh-zoner som håller dina fötter svalare. Microcrew midweight med Cushion.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Randy Newberg EBS – Gerber

979,00 kr

Nyhet juni!

Lätt och greppvänlig jaktkniv med tre utbytbara blad. Det finns ett längre och ett kortare knivblad med slät yta samt ett tandat. De är alla framtagna för att komplettera varandra under jakten för att klara såväl grövre jobb samt mer detaljerat sådant med en och samma kniv. Bladen förvaras säkert i en box som säkerställer att de ligger still och inte skramlar under jakten. Handtaget är utformat för att ge ett säkert grepp oavsett om du har blöta händer eller hygienhandskar på dig. Den reflekterande orange färgen gör att du lätt kan se kniven om man lagt i från sig den i mörker.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Randy Newberg DTS – Gerber

849,00 kr

Nyhet juni!

En mångsidig och kraftfull jaktkniv som passar utmärkt även för störrevilt. Tack vare det smarta tandade extrabladet kan även de segaste senorna lätt skäras av och lederna delas utan att det stora släta knivbladet blir slött i onödan. Fäll enkelt ihop kniven och bär enkelt med den i fickan eller i nylonfodralet som medföljer. Den öppna skaftryggen gör också kniven lätt att göra ren.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Exo-Mod Saw – Gerber

429,00 kr

Nyhet juni!

Liten, lätt och tålig såg med full-tang konstruktion vilket ger bra kontroll när det är dags att såga. Handtaget ger bra grepp även om du är blöt om händerna eller om du använder hygien-handskar. Bladet är av rostfritt stål. Sågen lämpar sig utmärkt som bensåg till exempel för att öppna en bröstkorg, men också för övrig jakt och andra friluftsaktiviteter.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Exo-Mod Caper – Gerber

429,00 kr

Nyhet juni!

Tålig kniv som passar all typ av jakt och friluftsliv tack vare sin lätta vikt samt fodralsystem gör det möjligt att stapla fler fodral i samma serie på varandra och därmed gör det möjligt att bära fler knivar och verktyg på samma sida utan att de är i vägen. Med knivblad av typ full-tang och handtag med greppvänliga egenskaper får du ordentlig kontroll när du använder kniven. Den spetsiga delen längst ut på eggen tillsammans med den tandade ytan som ger pekfingret extra stöd gör det lätt att karva ur när det behövs. Bladet är gjort i 7 cr rostfritt stål och har en slät egg.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Exo-Mod Drop point – Gerber

499,00 kr

Nyhet juni!

Kniv av typ drop-point som passar all typ av jakt och friluftsliv tack vare sin lätta vikt och fodralsystem som gör det möjligt att stapla fler fodral i samma serie på varandra och därmed gör det möjligt att bära fler knivar och verktyg på samma sida utan att de är i vägen. Med full-tang-knivblad, två tandade ytor samt greppvänligt handtag får du ordentlig kontroll vid användning. Bladet är gjort i 7 cr rostfritt stål och har en slät egg.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Outdoor Master Mic Small – Victorinox

1 400,00 kr

En vacker, tålig och kraftfull friluftskniv med det lilla extra. Kniven är stark och stabil att hantera tack vare dess full tang-design vilket betyder att bladet är gjort i ett helt stycke stål. Kniveggen är av typ Scandi grind vilket gör eggen symmetrisk. Den är även lätt att hantera både för höger-och vänsterhänta. Det stilfulla, bekväma och hårda handtaget är gjort i Micarta. Outdoor Master Mic S är 155 mm lång och kommer med ett smart Kydex-fodral.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Roswi

Se filmen

Outdoor Master Mic Large – Victorinox

2 400,00 kr

En tålig, snygg och kraftfull friluftskniv med det lilla extra. Kniven har en full tang-design vilket betyder att bladet är gjort i ett helt stycke stål och därmed gör kniven stark samt stabil att hantera. Kniveggen är av typ Scandi grind som gör eggen symmetrisk och lätt att hantera både för höger-och västerhänta. Det otroligt vackra, bekväma och hårda handtaget är gjort i Micarta. Outdoor Master Mic L är 220 mm lång, har delvis tandad rygg och kommer med ett eldstål samt Kydex-fodral.

Kolla in mässvideon för att se och höra mer om produkten.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada The Shit och EyeCu

Finns i två storlekar, 80 och 100 mm. Eftalatfritt gummi, UV-färger, rasselkammare, doft. EyeCU jigghuvud med stora attrakorögon och Mustadkrok

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada polariserande glasögon

Från 299 SEK

Det ingår alltid fodral och putsduk när du köper polariserande glasögon från Armada.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada Zebra Spoon

49-59 SEK

Zebra-spoon är ett ypperligt skeddrag för gädda. Två storlekar, 20 gram resp 28 gram som kostar från 49:-.

Till Nyheten

Armada tackle

Se filmen

Armada Slash skeddrag

49 SEK

Det nya skeddraget Slash kommer i två vikter: 7 gram och 10 gram. Perfekt till regnbåge och öring men även till abborre. Välj mellan 8 färger, alla lika välgjorda.

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Sortiment

Alexander Nordin från Aimpoint går igenom sortimentet i stort!

Till Nyheten

Lundhs Produktion (Jaktavdelning)

Se filmen

Viltflak hopfällbart

2 495,00 kr

Viltflak/transportflak för bilens dragkrok. Tillverkad i varmgalvaniserat stål.

Till Erbjudandet

Hunter

Se filmen

Hunter Elite

2.799 SEK

Hunters första analog/digitala jaktradion. Testvinnare i Norska tidningen Jeger. Kryptering som möjliggör sluten kommunikation. Samma ljudkvalitet oavsett avstånd. 4-färgdisplay gör radion extremt enkel att hantera och hitta i meny-systemet. Namnge dina vänner i kontaktlistan så kommer den sändande radions namn upp i displayen på din radio.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter åtel/jakt/eftersöksbelysning

ca 600 SEK

En åtel-lampa med integrerat batteri som laddas upp av solcellspanelen på ovansidan. Skymningsrelä med ställbart ljusläge där du kan välja låg ljusstyrka vid mörkrets intrång för att sedan stegra vid rörelsedetektion eller att enbart tänds vid rörelse.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter Omega

ca 3.000 SEK

Ytterligare en nyhet från Hunter. Omega är den första kameran som kan spåras via GPS, även om SIM-kortet byts. Din Omega är kopplad till ditt konto i din APP. Möjlighet att få tillgång till både bilder och filmer.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter Alpha

ca 2.500 SEK

Nyhet som kommer inom vilt/åtelkamera segmentet hos Hunter. En enkel och moln-baserad kamera som kan styras helt genom APP:en. Appen tillsammans med meny i kameran och bruksanvisning är givetvis på Svenska. Bilderna laddas upp i molnet och är gratis att ladda ner till telefonen. Bilderna katalogiseras i en kalender i APP:en så du kan gå tillbaka och se antal bilder/dag. Bilderna kan även zoomas i APP:en.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski CL Companion

11.500 - 11.800 SEK

Swarovski CL Companion är perfekt för dig som vill ha en liten och smidig kikare som du enkelt kan ta med dig på resan eller vandringen. Denna kikares kompakta format och låga vikt gör att du utan problem får med den i packningen. Att kikaren även är helt vattentät gör att du kan ha med den på alla typer av äventyr. Som vanligt när det gäller Swarovski får du även optik av riktigt hög kvalitet i denna lilla kikare.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles Mono-Rangefinder

5.500 SEK

Den kompakta HELIA RF-M 7×25 erbjuder en ergonomisk design, intuitiv och enkel hantering och är utrustad med ett stort synfält och relevanta jaktfunktioner. Du kan mäta avståndet upp till 2000 meter enkelt och snabbt och du kan koncentrera dig på de verkliga väsentligheterna under jakten.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles RF

15.400 SEK

Kahles Helia RF 8×42 är en kikare som kombinerar hög optisk kvalitet med pålitlig avståndsmätning på upp till 1500 meter. Helias okular ger en klar bild med ett stort synfält samt en fin skärpa som går ut i bildens kant. Kikaren går lätt att använda både med och utan glasögon tack vare vridbara ögonmusslor samt ögonavståndet på 18,5 mm.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles Helia 3,5-18×50

19.300 SEK

Kom närmare detaljerna med nya Kahles 3,5-18×50. Jaktsikte med upp till 18 i förstoring med belyst riktpunkt för dag och kväll med smart funktion som stänger av sig själv. Låg vikt i ett slankt format trots hög förstoring och belyst funktion. Två riktmedel att välja mellan 4-Dot och G4B.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles Helia 2,4-12×56

17.400 SEK

Helia 2,4-12x56i erbjuder topprestanda i skymning och mörker tack vare högsta ljustransmission och perfekt kontrast i ett stort och fulländat synfält. Självklart utrustad med automaticlight, den smarta belysningen som bland annat har automatisk avstängning och lägessensor. Välj mellan det klassiska riktmedlet 4-Dot eller G4B för dig som vill skjuta precist på lite längre håll.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles Helia 2-10×50

16.400 SEK

Kahles Helia 2-10x50i är ett riktigt bra val för dig som letar efter nytt allroundsikte. Med ett 50mm stort objektiv får du bra skymningsegenskaper men samtidigt bibehålls smidigheten. Med Helia 2-10x50i är du redo för allt från drevjakt till bergsjakten.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Kahles Helia 1-5×20

15.400 SEK

Kahles Helia 1-5x24i är ett kikarsikte framtaget i första hand för drevjakt och andra jaktformer där snabba skott förekommer. Riktmedlet är designat för snabbt skytte och en design som är kompakt och slank. Med äkta 1.0x förstoring och en 5x förstoringsväxel har man lyckats hitta det bästa av två världar utan att göra avkall på kantskärpa, ljustransmission eller möjligheten att skjuta med båda ögonen helt öppna.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski EL Range

30.800 - 31.800 SEK

Swarovski EL Range kombinerar den höga optiska kvalitet som Swarovski är kända för, med en exakt avståndsmätning, hjälper det dig till en ännu bättre jaktupplevelse. Hög ljustransmission, låg vikt och stort synfält är ytterligare några av de egenskaper som gör att EL Range sticker ut i detta segment. Ett stadigt grepp är nödvändigt när det handlar om att med precision mäta upp längre avstånd. Den klassiska Swarovski EL-konstruktionen, med en öppen brygga, gör att du får detta stadiga grepp, även om du tvingas hålla kikaren med endast en hand.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski dS

42.400 SEK

Det du letar efter när du jagar är att sikta och träffa målet med ett exakt skott. Vi gör allt för att ge dig bästa möjlighet med vår dS. Den högupplösta displayen ger dig all relevant information som hjälper dig att ha en framgångsrik jakt.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 3,5-28×50

32.500 SEK

Även vid 28x förstoring, imponerar Z8i 3.5-28×50 P med sina extraordinära detaljer. Detta gör detta kikarsikte idealisk för långa avstånd. Det smala, kraftfulla siktet väger bara 665 g med en längd av 380 mm, gör att siktet blir utmärkt på den krävande jakten.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 2,3-18×56

31.500 SEK

Endast ett kikarsikte med hög ljusstyrka som Z8i 2.3-18×56 P kan leverera de avgörande detaljerna även i dåliga ljusförhållanden och i skymningen. Detta kikarsikte har därför utmärkt optik som ger knivskarp bild även i utmanande situationer. Den höga förstoringen och detalj noggrannheten ger också imponerande precision på långa avstånd.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 2-16×50

29.300 SEK

Ett stort synfält visar alla detaljer som krävs för långhålls skytte. Z8i 2-16×50 P är ett mångsidigt kikarsikte för att smyga på jakt såväl som dvirande jakt. Dess optik med hög ljusstyrka avslöjar, även i dåliga ljusförhållanden och i skymningen, de avgörande detaljerna för att träffa målet.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 1,7-13,3×42

28.000 SEK

Oavsett om du är involverad i en drev, smyg eller bergsjakt, är Z8i 1.7-13.3×42 P ett mångsidigt kikarsikte att ha till hands. Det anmärkningsvärda synfältet erbjuder den översikt du behöver för drevjakt, medan du kan dra nytta av dess lätta design och kraftfulla prestanda under bergsjakt.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 1-8×24

24000 SEK

Utmaning för drivande och storviltjakt kräver ett kraftfullt kikarsikte som Z8i 1-8×24. Dess exceptionella synfält gör att du kan hålla en översikt hela tiden.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski Z8i 0,75-6×20

24.000 SEK

Z8i 0,75-6×20 L, designad av SWAROVSKI OPTIK för drivande jakt. Tack vare VIEWPLUS-förstoringen med 0,75x erbjuder detta sikte 30% mer synfält, så att du ser mer och snabbare.

Till Nyheten

Swarovski Optik

Se filmen

Swarovski dG

19.700 SEK

DG är den första optiska enheten med lång räckvidd som låter dig identifiera och dokumentera dina observationer och dela dem med andra människor

Till Nyheten

Icom

Se filmen

Icom produktsortiment

Görgen Nilsen går igenom Icoms spännande produktsortiment!

Till Nyheten

Icom

Se filmen

Icom Accessoarer

Smarta accessoarer från Icom.

Till Nyheten

Icom

Se filmen

Icom digital

Varför ska man använda digitalt? Det reder Görgen Nilsen och Bo Jonsson ut i detta klipp!

Till Nyheten

Fritid & Vildmarksliv i Norr (Fiske)

Se filmen

Armada Silverfeather

Armada Tackle´s spön och beten är framtagna av och för det Svenska fisket och har tillverkats för att det ska utstråla kvalité och lyx utan motsvarighet mot liknade spön från konkurrenterna.

Till Erbjudandet

Deerhunter

Se filmen

Mallard sjöfågeljakts ställ

-20%

-20% på allt från Deerhunter under mässdagarna! 5 års garanti.

Till Nyheten

Deerhunter

Se filmen

PRO gamekeeper

-20%

Vind- och regntätt i tre lager.

Till Nyheten

Barq

Se filmen

Barq Spårlina

349 kr

25 mm bred och 10m lång. Utformad för att inte fastna i buskage och grenar – med rejäl reflex.

Till Nyheten

Barq

Se filmen

Barq reflexflärp

3st för 99 kr

Storsäljande reflexflärp.

Till Nyheten

Barq

Se filmen

Barq Premium Hundfoder

399 - 499 kr

Kommer i 2 olika utföranden – bas och högenergi. Svensktillverkat utan vete, konserveringsmedel eller färgämnen.

Till Nyheten

Barq

Se filmen

Barq GPS väst

499 kr

Nyhet från Barq. Stora reflexer och GPS monteras inifrån. Finns i 6 olika storlekar

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Norma Oryx Silencer Series

Årets största nyhet på ammunitionssidan i Sverige? Norma Oryx Silencer är en helt ny patron, framtagen speciellt för att öka effekten på vapen försedda med ljuddämpare och kortade pipor. Norma Oryx Silencer ger dig också fördelarna med minskat slitage av ljuddämparen och reducerad mynningsflamma! Kika mera på Oryx Silencer och Normas ammunition i videon och ställ dina frågor till oss via chatten!

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

RUAG Vapennyheter 2020!

Bland 2020 års nyheter på vapensidan hittar du bl.a. en ny medlem i Merkel Helix-familjen. Merkel Speedster Black är försedd med Merkels Speedstock och kommer i en elegant svart finish. Du hittar också Steyr Monobloc i kaliber 308Win bland våra vapennyheter, liksom ett antal andra intressanta vapen för jakten och skyttet!

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Leupold VX-Freedom Belyst

Leupold är en av världens största tillverkare av jaktoptik och Leupolds VX-R serie har under flera år varit en riktig storsäljare i Sverige! Nu släpper Leupold sin belysta VX-Freedomserie med ytterligare förbättrad prestanda och till riktigt attraktiva priser! Bland vår optik hittar du också intressanta tyska rödpunktssikten, perfekta för drevjakten! Skicka dina optikfrågor via chatten!

Till Nyheten

RUAG

Se filmen

Jaktmatchen 2020

Du har väl inte missat tävlingen Jaktmatchen? Nu sparkar Norma och Svenska Jägareförbundet igång Jaktmatchen 2020 och årets upplaga kommer med ett antal nyheter! Från och med i år ingår även Vildsvinspasset och Björnpasset i tävlingen. På prisbordet finns bl.a. ett exklusivt vapenpaket. All info om tävlingen hittar du på www.jaktmatchen.se

Till Nyheten

Aclima

Se filmen

WoolNet Hiking Crew neck & Longs

900,00 kr 799,00 kr

Ullnätstickad underställströja samt långkalsong med heltäckande delar i 100% WarmWool.

Till Nyheten

Aclima

Se filmen

WarmWool Hoodsweater W/Zip

1245,00 kr

Tröja i 100% merinoull med inbyggd hals/nackvärmare och balaclava. Den har även ullnät för munnen och öppning för klocka på armen + tumgrepp.

Till Nyheten

Aclima

Se filmen

WoolNet Crew Neck

895,00 kr + 845 kr

Ullnätstickad underställströja i 80% merinoull, 20% Polyamid.

Till Nyheten

Aclima

Se filmen

WarmWool Hoodsweater

1 050,00 kr

Tröja i 100% merinoull med inbyggd hals/nackvärmare och balaclava + tumgrepp.

Till Nyheten

Interjakt Trollhättan

Se filmen

Mora Eldris & Tändstål

429,00 kr 295,00 kr

En liten och smidig kniv med stora användningsområden. Finns möjlighet att välja till frakt mot en kostnad på 80kr samt faktureringen sker via Svea Ekonomi.

Till Erbjudandet

Stalon AB

Se filmen

Stalon X108

3.395 SEK

Stalon X108, teleskopisk ljuddämpare utmärkt för jakt och skytte i de flesta kalibrar, från kal. .222 till kal. .45. Med en kort förlängning av vapnet, låg vikt och en enastående prestanda är Stalon X108 ett självklart val ett välbalanserat skytte och jakt.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon X149

3.795 SEK

Stalon X149, utmärkt teleskopisk ljuddämpare för jakt och skytte i de flesta kalibrar, från kal. .222 till kal. .45. X149 är den längre modellen av X108 som tack vare den väl avvägda fronten tillåter ljuddämparen att reducera ljudet ännu bättre. X149 är absolut enastående för vakjakt eller liknande jaktformer där ljuddämparens prestanda går i första hand.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon XE108

3.495 SEK

Stalon XE108, teleskopisk ljuddämpare utmärkt för jakt och skytte i de flesta kalibrar, från kal. .222 till kal. .45. Med en kort förlängning av vapnet och en enastående prestanda för magnum- och/eller större kalibrar är Stalon XE108 ett självklart val för jägaren och skytten.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon XE149

3.895 SEK

Stalon XE149, teleskopisk ljuddämpare utmärkt för jakt och skytte i de flesta kalibrar, från kal. .222 till kal. .45. XE149 är den längre modellen av XE108 som tack vare den väl avvägda fronten tillåter ljuddämparen att reducera ljudet ännu bättre i större- och/eller magnum kalibrar. XE149 är absolut enastående för vakjakt eller liknande jaktformer där ljuddämparens prestanda går i första hand.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon VICTOR

2.995 SEK

Stalon VICTOR, Minimal vikt, slimmad design och en, i relation till sin storlek, utmärkt prestanda för kalibrar från .222 till 8×57. en perfekt kombination när ett lätt, slimmat och välbalanserat vapen är önskat.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon VICTOR L

3.495 SEK

Stalon VICTOR L, lägsta vikt, slimmad design och en oslagbar prestanda för kalibrar från .222 till 8×57. en perfekt kombination när ett så tyst, slimmat och lätt vapen är önskat.

Till Nyheten

Stalon AB

Se filmen

Stalon TILLBEHÖR

från 99 SEK

Mynningsbroms, neoprenskydd, med flera

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Micro H-2

6 549,00 kr

Aimpoint® Micro H-2 har tillkommit i den populära Micro-serien efter önskemål från kunder som ville ha ett ännu mer robust rödpunktsikte i samma storlekskategori som produktseriens första jaktiskte, Micro H-1.

Andra generationen av Aimpoints Micro-serie sikten, Micro H-2, klarar alla tänkbara väderförhållanden och extrem tuff hantering då den har ett förstärkt sikteshus och förmonterade transparanta flip-up linsskydd.

Tack vare de nya optiska linserna och linsbeläggningarna av allra senaste typ har den optiska prestandan och den röda punktens form och tydlighet förbättrats avsevärt och ger både en skarpare punkt och högre ljustransmission än sin föregångare.

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Acro C-1

4 995,00 kr

Aimpoint® Acro C-1 (Advanced Compact Reflex Optic) är med sin låga vikt och minimala storlek ett av marknadens minsta slutna rödpunktsikte. Detta sikte klarar alla väderförhållanden eftersom det är ett slutet optiskt system, vilket gör det mer robust än öppna system. Skyddsglasen som sitter monterade både i fram- & bakkant på siktet gör det lätt att hålla linserna rena från regn, snö, barr etc. Siktet är med sin låga montagehöjd ett allround sikte för ett antal olika vapenplattformar.

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Micro S-1

6 395,00 kr

Aimpoint® Micro S-1 är designad specifikt för användning på hagelbössor. Designen medger mycket låg placering på den ventilerade hagelspången. Det innovativa kolfiberförstärkta fästessystemet positionerar siktet perfekt samtidigt som vikten hålls nere till ett minimum. Siktet monteras direkt på valfri plats på den ventilerade hagelspången, utbytbara adaptplattor gör det möjligt att montera på de vanligaste typerna av spångar. Den stora, ljusstarka punkten på 6 MOA gör det möjligt att snabbt och lätt hitta och följa målet.

Micro S-1 ökar träffsäkerheten för både fågeljägaren och lerduveskytten. Med sin låga vikt och profil blir det ett effektivt optiskt redskap för markviltsjägaren.

Till Nyheten