Erbjudande

Meopta MeoStar R1r 3-12×56 RD Belyst 4C

Meopta Meostar kikarsikten är byggda för att leverera den absolut bästa prestandan, Meostar kikarsikten är pålitliga, robusta och exakta skott-efter-skott. Med specialdesignade egenskaper, fenomenal klarhet, skärpa och lågljusprestanda så kommer Meopta kikarsikten inte att svika dig.

Lafayette Smart Bluetooth

Jaktpaket 155MHz är allt du behöver när du bedriver jakt på normala jaktmarker.
Nu även med inbyggd Bluetooth® för dig som vill kunna ha trådlös kommunication.
Liten, lätt och kompakt med massa funktioner såsom inprogramerad manual, möjligheten att skicka SMS, räckviddtest samt mycket annat.

Allt ligger i en praktisk väska.

Kite Optics

KSP HD2, 1-6X24
I ett jaktdrev räknas varje sekund. Tack vare ett överlägset synfält, det skarpt belysta 4Ai-trådsikteskorset samt en tydlig och kontrasterad bildåtergivning kan KSP HD2 1-6x24i snabbt, säkert och exakt fånga rörliga mål.
Rek pris:10990

KSP HD2, 1.6-10X42
Med en förstoringsfaktor på 1,6–10, och en frontlinsöppning på 42 mm är KSP HD2 det perfekta universalkikarsiktet, som lätt kan använda både för drevjakt och smygjakt. Den kompakta konstruktionen och lättanvända ergonomi garanterar mångsidighet och stor precision i alla jaktsituationer.
Rek Pris 12490

KSP HD2, 2-12X50
Det här är det perfekta siktet för de som tycker att ett x56 är för massivt men ändå vill dra fördel av en hög ljustransmission och en perfekt precision för att skjuta på långt håll. Perfekt för smygjakt.
Rek Pris 12490

Hunter Premium Trail Camera

Användarvänlig och robust viltkamera med stöd för SIM-kort, så att man kan skicka bilder till telefon/e-post. 2” LCD färgdisplay. 2I anslutning till bilden får du också information om temperatur, batterikapacitet, tid och datum. Kameran har 58 st. IR Black-LED som gör att blixten inte syns och avslöjar kameran i mörker eller ljussvaga förhållanden.

Specifikationer:
– Utlösningshastighet: 0,4 sek
– Kvalitet: 5MP/8MP/12 MP, 1080p full HD
– Linsvinkel: 100 grader
– PIR-vinkel: 80 grader
– PIR-avstånd: 20 m
– Strömförsörjning: 6–12 x AA-batterier, 6V, solceller
– Blixt: 58 st. IR LED, IR-räckvidd 20 m
– Vattentäthet: IP66-klassning

Övriga detaljer:
– Intervallfoto/timer/delay
– Kompatibel med SD-kort upp till 32 GB

Swedteam 95L Bag

Praktisk väska som hjälper dig att hålla ording på din utrustning.

Oavsett om du jagar, fiskar eller håller på med någon sport finnar man alltid en använding för en robust väska.

Passar ypperligt som range-bag, en väska att förvara bulvaner i, att slänga en svettig hjälm och hästluktande väst i och att ha sovsakerna till båt-turen i.

Väskan är mycket vattentålig.

Mountainstick

Ett extremt stabilt skjutstöd perfekt till smyjakt på vildsvin. Finns möjlighet att välja till frakt mot en kostnad på 80kr samt faktureringen sker via Svea Ekonomi.

Mora Eldris

En liten och smidig kniv med stora användningsområden. Finns möjlighet att välja till frakt mot en kostnad på 80kr samt faktureringen sker via Svea Ekonomi.

Krieghoff Optima

Drilling.

Krieghoff Classic

Dubbelstudsare.

Zeiss Terra 8X32

Zeiss Terra 8X32. Begränsat antal!