Digitala events

Med vår licens kan du tex skapa work shops, webbinarier, utbildningar, konferenser, möten och mässor.

Läs mer
B2C mässor

Våra digitala B2C Business-to-Consumer mässor riktar sig mot privata konsumenter. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till konsumentmarknaden är House Fair Online, UnderBARA Barn, Sportfiskesverige Online och Jaktmässan.

Läs mer
B2B mässor

Våra digitala B2B Business-to-Business mässor riktar sig mot företag. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till sina återförsäljare är Nordic Profile Fair Online och Interjakt B2B Online.

Läs mer
Handelsområden

Vill du marknadsföra ett lokalt handelsområde t ex under sommaren eller vid realisationer? Årjäng Online är ett initiativ som togs för att skapa online-handel under mellandagarna 2020.

Läs mer
Karriärsmässor

Jobbar ni med rekrytering och vill marknadsföra er verksamhet? Vi kan hjälpa er med webbinarier och förenkla processen med olika digitala lösningar.

Läs mer
Skrivet av kund:

Att jobba tillsammans med Onlinemässan

PWA och Onlinemässan har redan haft flera mässor tillsammans. Läs nedan om hur PWA tycker det är att jobba tillsammans med Onlinemässan.

Läs full story nedan
Maria Olsson & Roger Nilsson, PWA [email protected]

Hur var din helhetsupplevelse med en digital mässa tillsammans med Onlinemässan.com?
Min erfarenhet med samarbetet med Onlinemässan är väldigt positiv. Onlinemässan besitter en hög professionell kunskap med en mycket hög servicegrad som kommer oss och våra utställare till gagn. Dessutom har Onlinemässan en hög välvilja till att utveckla och förbättra vår mässa och ge utställare och besökare en upplevelse som hela tiden håller väldigt hög klass.

Hur upplevde utställarna er digitala mässa?
Utställarna upplever att samarbetet med Onlinemässan fungerar alldeles ypperligt. Snabb service, hög kvalitet, ständig förnyelse och en trevlig support är ledord som kännetecknar samarbetet mellan utställare och Onlinemässan.

Hur fungerade samarbetet mellan er och Onlinemässan.com?
Vårt samarbete med Onlinemässan kommer att bestå även framöver. Vi ser att den digitala mässan kommer att vara ett komplement till den fysiska mässan i framtiden och då vill vi försäkra oss om att vi samarbetar med en leverantör som uppfyller de kriterier som är viktiga för oss, våra utställare och besökare, säger Roger Nilsson som är ordförande på PWA.

”Samarbetet med Onlinemässan har gett oss ett alternativ att ställa om istället för att ställa in!”

Slutkommentar
Vi har inom vår produktmediabransch hittat en lösning att göra Business 2 Business affärer och under pandemin utvecklat digitala kanaler som kommit för att stanna. Tillsammans med Onlinemässan har vi format Nordic Profile Fair online och produktutvecklat både före, under och mellan de två mässor vi hittills arrangerat. Vi har nått publikrekord jämfört med vår fysiska mässa och hittat nya kunder som inte tagit sig tiden att resa till mässan tidigare. Den digitala mässan når alla oavsett var man befinner sig, är väldigt effektiv och kostnadsbesparande!

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Onlinemässan.com som är mycket proffsiga och serviceminded, säger Maria Olsson som är projektledare på PWA.

Maria Olsson & Roger Nilsson, PWA [email protected]

Läs andra stories från kunder

Samarbetet med Onlinemässan har gett oss ett alternativ att ställa om istället för att ställa in!

Läs deras story
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right