Start / Utställare /

Aimpoint

Välkommen till Aimpoint

Aimpoint

När det är dags att skjuta får det inte finnas något tvivel. Siktet skall bara fungera.

Vi tycker att ett vapensikte ska göra det enklare att bli en skicklig skytt, samtidigt som det uppfyller de högsta tänkbara kvalitetskraven när det gäller tillförlitlighet, robusthet och användarvänlighet.

Vi vet att Aimpoint sikten måste fungera under extrema förhållanden. Därför testar vi siktena under förhållanden som de flesta aldrig skulle tänka tanken att utsätta sig för.

Vi konstruerar våra produkter för konstant användning under många år med ett enda batteri, så att ditt sikte alltid är klart att använda i samma sekund som du behöver det.

Besöksadress: Jägershillgatan 15, 213 75 Malmö

Telefon: 072-1583338

E-post: [email protected]

Se våra nyheter keyboard_backspace
Start / Utställare /

Aimpoint

Nyheter från Aimpoint

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Sortiment

Alexander Nordin från Aimpoint går igenom sortimentet i stort!

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Acro C-1

4 995,00 kr

Aimpoint® Acro C-1 (Advanced Compact Reflex Optic) är med sin låga vikt och minimala storlek ett av marknadens minsta slutna rödpunktsikte. Detta sikte klarar alla väderförhållanden eftersom det är ett slutet optiskt system, vilket gör det mer robust än öppna system. Skyddsglasen som sitter monterade både i fram- & bakkant på siktet gör det lätt att hålla linserna rena från regn, snö, barr etc. Siktet är med sin låga montagehöjd ett allround sikte för ett antal olika vapenplattformar.

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Micro H-2

6 549,00 kr

Aimpoint® Micro H-2 har tillkommit i den populära Micro-serien efter önskemål från kunder som ville ha ett ännu mer robust rödpunktsikte i samma storlekskategori som produktseriens första jaktiskte, Micro H-1.

Andra generationen av Aimpoints Micro-serie sikten, Micro H-2, klarar alla tänkbara väderförhållanden och extrem tuff hantering då den har ett förstärkt sikteshus och förmonterade transparanta flip-up linsskydd.

Tack vare de nya optiska linserna och linsbeläggningarna av allra senaste typ har den optiska prestandan och den röda punktens form och tydlighet förbättrats avsevärt och ger både en skarpare punkt och högre ljustransmission än sin föregångare.

Till Nyheten

Aimpoint

Se filmen

Aimpoint Micro S-1

6 395,00 kr

Aimpoint® Micro S-1 är designad specifikt för användning på hagelbössor. Designen medger mycket låg placering på den ventilerade hagelspången. Det innovativa kolfiberförstärkta fästessystemet positionerar siktet perfekt samtidigt som vikten hålls nere till ett minimum. Siktet monteras direkt på valfri plats på den ventilerade hagelspången, utbytbara adaptplattor gör det möjligt att montera på de vanligaste typerna av spångar. Den stora, ljusstarka punkten på 6 MOA gör det möjligt att snabbt och lätt hitta och följa målet.

Micro S-1 ökar träffsäkerheten för både fågeljägaren och lerduveskytten. Med sin låga vikt och profil blir det ett effektivt optiskt redskap för markviltsjägaren.

Till Nyheten