Start / Utställare /

Härkila

Välkommen till Härkila

Härkila

Hej och välkommen till vår online monter. Vi heter Kjell och Emil och vi finns tillgängliga på chatten om ni har några frågor om våra produkter eller bara vill snacka hund och jakt i allmänhet. I år så har vi en hel del spännande nyheter på Härkila. Klicka på filmerna här nedan så berättar vi mer.

Besöksadress: Greve main 10, DK2670 Greve, Danmark

Telefon: 070-5414750

E-post: [email protected]

Se våra nyheter keyboard_backspace
Start / Utställare /

Härkila

Nyheter från Härkila

Härkila

Se filmen

Mountain Hunter Anorok

I vår populära kollektion Mountain Hunter så har vi också tagit fram en Anorak. Det är ett plagg för den rörliga jägaren som ofta är ute i extremt väder. I filmen berättar vi om vilka tankar vi har haft då vi designat denna Anorak.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Mountain Hunter

Mountain Hunter är en kollektion jaktkläder där vi vänder oss mot den rörliga jägaren som är ute i alla väder och som kanske jagar lite mer än genomsnittet. I filmen berättar vi om de tankar vi haft för att möte de höga krav som den aktiva jägaren har på sin utrustning.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Moose Hunter

Älgjägaren är en person som är ute extremt mycket i alla väder. Man ställer därför stora krav på sina jaktkläder. I denna film får du information om vilka tankar man haft på Härkila då man designat Moose Hunter kollektionen. En kollektion jaktkläder där man vänder sig mot den passionerade älgjägaren.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Lynx

Härkila tillverkar kläder för olika typer av jakt. Lynx är gjort speciellt för bockjägare och andra smygjägare. I denna film berättar vi vilka tankar vi haft då vi designat denna kollektion.

Till Nyheten

Härkila

Se filmen

Wildboar

Vi på Härkila tillverkar jaktkläder för olika typer av jakt. Den passionerade vildsvinsjägaren har ofta mycket speciella krav på sina kläder. Vi berättar i denna film hur vi lyckats möte dessa krav då vi tagit fram vår kollektion Härkila Wildboar Pro.

Till Nyheten