Start / Utställare /

Hunter

Välkommen till Hunter

Hunter

Vi som jagar gör det för att vi älskar naturen, värnar om djuren och en aktiv livsstil. För oss är det ett sätt att leva, som sträcker sig långt bortom skogens gränser.
Därför är Hunter mer än bara jakt. Vi står för frihet, hållbarhet och gemenskap.

Besöksadress: Götlundagatan 3, 12471 Bandhagen

Telefon: 0730-547200

E-post: [email protected]

Se våra nyheter keyboard_backspace
Start / Utställare /

Hunter

Nyheter från Hunter

Hunter

Se filmen

Hunter Alpha

ca 2.500 SEK

Nyhet som kommer inom vilt/åtelkamera segmentet hos Hunter. En enkel och moln-baserad kamera som kan styras helt genom APP:en. Appen tillsammans med meny i kameran och bruksanvisning är givetvis på Svenska. Bilderna laddas upp i molnet och är gratis att ladda ner till telefonen. Bilderna katalogiseras i en kalender i APP:en så du kan gå tillbaka och se antal bilder/dag. Bilderna kan även zoomas i APP:en.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter Elite

2.799 SEK

Hunters första analog/digitala jaktradion. Testvinnare i Norska tidningen Jeger. Kryptering som möjliggör sluten kommunikation. Samma ljudkvalitet oavsett avstånd. 4-färgdisplay gör radion extremt enkel att hantera och hitta i meny-systemet. Namnge dina vänner i kontaktlistan så kommer den sändande radions namn upp i displayen på din radio.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter Omega

ca 3.000 SEK

Ytterligare en nyhet från Hunter. Omega är den första kameran som kan spåras via GPS, även om SIM-kortet byts. Din Omega är kopplad till ditt konto i din APP. Möjlighet att få tillgång till både bilder och filmer.

Till Nyheten

Hunter

Se filmen

Hunter åtel/jakt/eftersöksbelysning

ca 600 SEK

En åtel-lampa med integrerat batteri som laddas upp av solcellspanelen på ovansidan. Skymningsrelä med ställbart ljusläge där du kan välja låg ljusstyrka vid mörkrets intrång för att sedan stegra vid rörelsedetektion eller att enbart tänds vid rörelse.

Till Nyheten