Digitala events

Med vår licens kan du tex skapa work shops, webbinarier, utbildningar, konferenser, möten och mässor.

Läs mer
B2C mässor

Våra digitala B2C Business-to-Consumer mässor riktar sig mot privata konsumenter. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till konsumentmarknaden är House Fair Online, UnderBARA Barn, Sportfiskesverige Online och Jaktmässan.

Läs mer
B2B mässor

Våra digitala B2B Business-to-Business mässor riktar sig mot företag. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till sina återförsäljare är Nordic Profile Fair Online och Interjakt B2B Online.

Läs mer
Handelsområden

Vill du marknadsföra ett lokalt handelsområde t ex under sommaren eller vid realisationer? Årjäng Online är ett initiativ som togs för att skapa online-handel under mellandagarna 2020.

Läs mer
Karriärsmässor

Jobbar ni med rekrytering och vill marknadsföra er verksamhet? Vi kan hjälpa er med webbinarier och förenkla processen med olika digitala lösningar.

Läs mer

Varför välja Onlinemassan.com?

Vi har hittat en unik och kreativ lösning för att hjälpa mässarrangörer skapa och bygga relationer genom det digitala mötet. Utöver vår kraftfulla plattform så kan vi även förser er med rådgivning, grafisk design, teknisk support och ett professionellt filmteam. Allt för att skapa ett så framgångsrikt event som möjligt.

Vad säger andra?

”Onlinemässan har gett oss ett alternativ att ställa om istället för att ställa in!”

Vi har inom vår produktmediabransch hittat en lösning att göra Business 2 Business affärer och under pandemin utvecklat digitala kanaler som kommit för att stanna. Tillsammans med Onlinemässan har vi format Nordic Profile Fair online och produktutvecklat både före, under och mellan de två mässor vi hittills arrangerat.

Samarbetet med Onlinemässan har gett oss ett alternativ att ställa om istället för att ställa in!

Läs deras story
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Så vad tycker besökare och utställare?

Se gärna vad tidigare mässarrangörer, utställare och besökare har sagt om våra tidigare hållna mässor.

Se fler kommentarer här

Vi upplever samarbetet som väldigt positivt!

Vi har haft ett samarbete med Onlinemässan under drygt ett år och vi kan bara säga att vi upplever samarbetet positivt. Den support och stöd som Onlinmässan erbjuder är av oerhörd vikt och hjälper oss att utveckla vår digitala mässa successivt.

Roger Nilsson

Ordförande PWA Promotion Wholesalers Association

Väldigt bra initiativ. Fungerade superbra!

För vår del har Onlinemässan varit ett ovärderligt och enda sätt att träffa kunderna under Corona restriktionerna. Vi ser också att nya kunder kommer som kanske inte ansåg sig ha råd, tid eller intresse att besöka den traditionella mässan.

Per Lundström

Utställare Midocean Nordic

Kostnadseffektivt sätt att kommunicera!

Kostnadseffektivt sätt att kommunicera med kunder och skapa affärer! Onlinemässan är inte bara en fenomenal plattform för att träffa kunder och vidga sitt nätverk, utan också ett nytt sätt att lära sig kommunicera digitalt. Onlinemässan har givit mig & Falk & Ross ett nytt sätt att möta framtiden digitalt.

Lars Andrén

Utställare Falk & Ross Sweden

Nytänkade och interaktiv upplevelse!

Nytänkade och interaktiv upplevelse för både besökare som utställare kryddad med trevliga live-sändningar för att ge en känsla av socialt umgänge på digital plattform. Ett välkommet bidrag i en svår tid med minimalt sociala kontakter.

Jani Kaski

Utställare Lowrance
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Varför man ska välja Onlinemässan

Kompletterar den fysiska mässan

Se till så alla kan delta

Få enkelt ut statistik

Möjlighet till mer exakta och mätbara resultat

Lär känna er målgrupp

Få viktig kundinformation från besökarna

Billigare än fysisk mässa

Slipp dyra monter- och resekostnader

Support hela vägen

Arrangör, Utställare och besökare får support

Mässa på dina villkor

Upplev mässan där och när det passar dig

Vi producerar materialet

Få tillgång till bilder och videos efter mässan