Digitala events

Med vår licens kan du tex skapa work shops, webbinarier, utbildningar, konferenser, möten och mässor.

Läs mer
B2C mässor

Våra digitala B2C Business-to-Consumer mässor riktar sig mot privata konsumenter. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till konsumentmarknaden är House Fair Online, UnderBARA Barn, Sportfiskesverige Online och Jaktmässan.

Läs mer
B2B mässor

Våra digitala B2B Business-to-Business mässor riktar sig mot företag. Exempel på onlinemässor där utställarna visar sina varor och tjänster till sina återförsäljare är Nordic Profile Fair Online och Interjakt B2B Online.

Läs mer
Handelsområden

Vill du marknadsföra ett lokalt handelsområde t ex under sommaren eller vid realisationer? Årjäng Online är ett initiativ som togs för att skapa online-handel under mellandagarna 2020.

Läs mer
Karriärsmässor

Jobbar ni med rekrytering och vill marknadsföra er verksamhet? Vi kan hjälpa er med webbinarier och förenkla processen med olika digitala lösningar.

Läs mer

Så, hur funkar det?

Nedan kan du se hur det fungerar för dig som utställare men också hur det är att besöka den digitala mässan. Boka gärna in en demo med oss om du är intresserad av att arrangera en egen digital mässa!

Som Besökare fungerar det såhär

check_circle Besök mässan oavsett var du befinner dig
check_circle Ta del av exklusiva mässerbjudanden
check_circle Chatta och videochatta med utställare
check_circle Delta i utställarnas tävlingar
check_circle Lyssna på inspirerande föreläsningar

Som Utställare fungerar det såhär

check_circle Skapa din egna digitala monter
check_circle Ställ ut vart du än befinner dig
check_circle Sälj dina produkter via plattformen
check_circle Chatta och videochatta med mässans besökare
check_circle Få viktig kundinformation från besökarna

Vanliga frågor

Här hittar du en sammanställning med svar på de allra vanligaste frågorna som ställs till oss på Onlinemässan. Tveka inte att kontakta oss om just din fråga inte finns med!

Vad ingår när jag arrangerar en mässa hos Onlinemassan.com?

keyboard_arrow_down

Vi skräddarsyr en lösning utefter dina behov. Vissa arrangörer vill erbjuda videochatt till sina utställare medan vissa fokuserar mer på att få en riktigt häftig upplevelse med vår Livestream. Vi erbjuder en mängd olika funktioner och vi skapar tillsammans ett paket som passar just dig.

Skicka in en för att få mer information

Vad är fördelarna med en digital mässa?

keyboard_arrow_down

Det blir mindre resestress och schemaläggning och du får därför mer tid att fokusera på att få kontakt med människor. Du får en större flexibilitet och utställare och besökare kan delta var de än befinner sig. Du får även enkelt ut statistik och får möjlighet till mer exakta och mätbara resultat.

Digitala mässor är ett fantastiskt komplement till fysiska mässor men i dessa tider har vi även märkt att de kan ersätta dem helt och hållet.

Skicka in en för att få mer information

Vilka funktioner erbjuder Onlinemassan.com?

keyboard_arrow_down

Onlinemassan.com utvecklas hela tiden och vi lyssnar hela tiden på våra arrangörers önskemål. Detta innebär att vi kan få in funktionalitet som just du efterfrågar.

Tjänster och funktionalitet som arrangörer kan välja på i dagsläget är bland annat:

  • Livestream
  • Öppen Chatt
  • Sluten Chatt
  • Videosamtal
  • Filmproduktion
  • Facebook marknadsföring
  • Biljettköp funktionalitet

Skicka in en för att få mer information

Kan man anpassa en mässa utefter sin egna grafiska profil?

keyboard_arrow_down

Självklart. Vi anpassar alltid designen utefter arrangörens grafiska profil om det önskas. Det ska vara tydligt vem avsändaren av mässan är. av tidigare mässor för att se exempel